آخرین اخبار
کد مطلب: 91907
فيلم سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» چگونه فيلميست...
تاریخ انتشار : 1393/12/27
نمایش : 4635
براي تهيه گزارش مردمي و پرسيدن نظرات مخاطبين فيلم سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» به سينماي‌هاي اکران کننده اين فيلم مانند «ساعت ۹:۳۰ و ۱۱:۳۰ سينما مرکزي، سينما پرديس تماشا سانس ۱۴:۳۰ و پرديس سينمايي ملت سانس ۱۸:۳۰» رفتيم و پرسش‌هايي را با آن‌ها مطرح کرديم که به اختصار در ذيل آمده است.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان:
حسين زيرک دانشجوي رشته کارگرداني گرايش تدوين در مقطع کارداني وي که بيست و پنج ستا دارد يکي از تماشاگران فيلم سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» در سينماي مرکزي بود که با وي بعد از پاين فيلم به عنوان يک مخاطب نظراتش را در مورد اين فيلم جويا شديم.

_ ابتدا بگوييد با توجه به تعداد فيلم‌هايي که در حال اکران هستند چرا اين فيلم را براي ديدن انتخاب کرديد؟

به دليل اينکه در رشته کارگرداني تخصيل مي‌کنم تلاش دارم تمام فيلم‌هايي را که ساخته مي‌شود ببينم اما اينکه چرا فيلم سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» را انتخاب کردم بايد بگويم که در فضاي مجازي و سايت‌هاي خبري در مورد فيلم‌ها تحقيق مي‌کردم و نقد‌هايي را که به آن‌ها وارد شده بود مي‌خواندم چيزي که برايم جالب بود نبودن يک نقد و ياد داشت توسط برخي منتقدين شناخته شده در ارتباط با اين فيلم بود. به ساير خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي سينمايي که مراجعه مي‌کردم خبر‌هايي جز زمان برگزاري چند جلسه نقد و بررسي و يا زمان اکران چيز ديگري نديدم. متاسفانه و يا خوشبختانه در سينماي ما در مورد تمام فيلم‌ها افراد نظريه صادر مي‌کنند کمبود اطلاعات خبري در مورد اين فيلم خودش برايم جذابيت ايجاد کرد تا اين فيلم را براي ديدن انتخاب کنم.

_ نظرتان در مورد فيلم و کيفيت آن به لحاظ سينمايي چيست؟

قبل از هرچيزي بايد بگويم که موضوع فيلم بسيار جذاب بود تا به اين لحظه اصلاً جايي به اسم «دشت مغان» را نمي‌شناختم چه برسد به اينکه بدانم در آنجا صهيونيست‌ها مشغول به شهرک سازي بودند. موضوع خودش جذابيت براي ديدن را اشاره مي‌کرد بازي برخيبازيگران را دوست نداشتم اما شهرزاد کمالزاده خيلي روان بازي کرده بود. جزو معدود خبر‌هايي که ديدم کانديد شدن اين بازيگر در جشنواره مقاومت بود.

_ از سينما راضي بيرون آمديد؟

بي‌تعارف اگر بگويم اما به کارگردان پيشنهاد مي‌کنم که در انتخاب بازيگرانش کمي بيشتر تامل کند.

....................................................................

زهرا دانشجوي ارتباطات در دانشگاه آزاد اسلامي نيز که به همراه يکي از دوستانش به ديدن فيلم رفته بود در پايان فيلم به چند سوال خبرنگار هنرنيوز پاسخ داد.

_ چطور در سينما فيلمي را براي ديدن انتخاب مي‌کنيد؟

به بازيگرانش توجه مي‌کنم اگر فردي در آن باشد که بازي‌اش را دوست داشته باشم حتماً به ديدن فيلم مي‌روم در غير اين صورت از اطرافيانم مي‌پرسم که کدام فيلم جذاب بوده است.

_ اين فيلم را چرا انتخاب کرديد؟

به دليل بازي ميلاد کي مرام. تقريباً بازي‌هاي وي را در آثار سينمايي دنبال مي‌کنم.

_ نظرتان در مورد فيلم چيست؟

يک مقدار طول مي‌کشيد تا ما متوجه شويم که قار است چه اتفاقي بيافتد دوست داشتم زود‌تر از اين‌ها سر اصل مطلب برود. موضوع فيلم را دوست داشتم من را به اين فکر انداخت که بروم و آنجا را از نزديک ببينم.

_ فکر مي‌کنيد که اينفيلم ارزش اين را دارد که به بقيه دوستان پيشنهاد دهيد تا آن را ببينند؟

بستگي به سليقه افراد دارد اگر از من بپرسند مي‌گويم ببينند چرا که مسائلي که عنوان شده تا به حال در جايي نشنيده بودم.

.................................................................................

روشنک ثنايي سي و سه ساله که جزو مخاطبين اين فيلم در پرديس سينمايي «تماشا» بود نيز در پايان فيلم در گفتگويي کوتاه به خبرنگا هنرنيوز گفت:

کارگرداني فيلم متوسط بود اتفاق عجيبي نمي‌افتاد البته موضوع عجيب و باور کردني داشت که اين طور که متوجه شدم بر اساس واقعيت بوده است.

_ برخي اعتقاد دارند که ديگر نياز نيست فيلم‌هاي ارزشي و يا دفاع مقدسي ساخته شود چون جوان‌ها ديگر خسته شده‌اند شما نظرتان چيست؟

والله فيلم خوب رو همه مي‌بينند. فيلمي دفاع مقدسي چند وقت پيش اکران شد که با خانواده‌ام ديديم و همه‌مان در سالن گريه مي‌کرديم خانم مريلا زارعي بازي مي‌کردند که خيلي هم خوب بود همه‌مان هم راضي بوديم.

......................................................................................................

در ادامه سري به سينما «پرديس ملت» زديم و با مخاطبيني که فيلم سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» را براي ديدن انتخاب کرده بودند صحبت کرديم اغلب مخاطبان در اين سينما افراد ميان سال بودند.

جمشيد ملک خاني پنجاه ساله باز نشسته نيرو‌هاي مسلح در ارتباط با اينکه فيلم در ارتباط با قبل از انقلاب است و شما آن زمان را تجربه کرده‌ايد چه احساس و برداشتي داشتيد گفت:

برايم جالب بود اصلاً نمي‌دانستم که چنين اتفاقي در دشت مغان افتاده است. اينکه صهيونيست‌ها چه جنايت بزرگيدر آن روستا انجام داده‌اند شايد در آن موقع باور کردني نبود اما امروزه بر کسي پوشيده نيست که چنين کاري فقط از آن‌ها بر مي‌آيد.

_ اما برخي معتقد هستند که ديگر نيازي به ساخت فيلم‌هاي انقلابي نداريم و موضوعات تکراري است.

اين موضوع که تکراري نبود. اما فيلم‌هاي خوبي هم ساخته نمي‌شود من خودم جنگ را تجربه کرده‌ام اما هنوز تعدا فيلم‌هايي که درباره جنگ است خيلي قانعم نمي‌کند چون نتوانسته اندواقعيت را به تصوير بکشند. اگر نيازي نيست پس چرا مردم هنوز زمان راهپيمايي‌ها به خيابان‌ها مي‌آيند و از انقلاب دفاع مي‌کنند؟!

_ براي فيلم ساز‌هايي که دغدغه ساخت فيلم‌هاي انقلابي را دارند چه پيشنهادي داري؟

بيشتر تحقيق کنند و واقعيات را به تصوير بکشند.

......................................................................................................

معصومه خانلو همسر وي در ادامه به چند سوال ما پاسخ داد.

_ فيلم توانست شما را جذب کند و الان که اين فيلم را براي ديدن انتخاب کرده بوديد راضي هستيد؟

شوهرم فيلم را انتخاب کرد و چون نظامي است علاقه‌مند بود اين فيلم را ببيند. من هم فيلم را دوست داشتم مخصوصاً بازي دختر خانمي که پدرش را گروگان گرفته بودند.

_ نام بازيگرش شهرزاد کمالزاده است.

بله فکر کنم اسمشان همين بود.

_ شما هم انقلاب را تجربه کرديد اين فيلم براي شما چه حسي را به همراه داشت؟

خوب من شوهرم چون نظامي است به خوبي نگراني يک زن را براي تنها سرپرستش درک مي‌کردم. جوان‌تر‌ها با اين فيلم‌ها است که مي‌توانند درک کنند در گذشته چه اتفاقاتي افتاده است.

........................................................................................................

در کنارمان متوجه گروهي از نوجوان‌ها شديم که فيلم را ديده بودند با توجه به اينکه سن و سال آن‌ها به زمان اتفاقي که فيلم افتاده بود نمي‌خورد برايمان جال شد که نظراتشان را جويا شويم اما گفتگو و گرفتن مصاحبه از آن‌ها کمي سخت بود. او نوجوانان به شدت پر انرژي بودند و تا متجه شدند که ما خبرنگا هستيم و مي‌خواهيم از آن‌ها گزارش تهيه کنيم هر کدام به نوعي شيطنت مي‌کردند. عده ايشان تلاش مي‌کردند که همه چيز را به شوخي برگزار کنند و چند نفر هم که تعدادشان کم بود مي‌خواستند خيلي جدي در مورد فيلم با ما حرف بزنند که به نظر مي‌رسيد همين افراد براي کار ما مناسب ترند. ابتدا از مهدي حياتي که شانزده سال داشت شروع کرديم و چند سوال پرسيديم.

_ فيلمو دوست داشتي؟

بله

_ خوب کمي کامل‌تر توضيح بده کدام بخش فيلم را دوست داشتي و چرا؟

آنجايي که اون ديوانه‌اي که در روستا بود به گناه خودش اعتراف مي‌کند که با اسرائيلي‌ها همکاري داشته. هيجان فيلم رو هم دوست داشتم.

_ به دوستانت هم پيشنهاد مي‌دهي که اين فيلم را ببينند؟

آره ولي بيشتر اون‌ها به دنبال فيلم‌هاي خارجي مي‌روند.

.......................................................................................................

_ نوجوان بعدي که امير بهادر حسيني هم که در انتظار بود تا به سوالات ما با هيجان پاسخ بدهد بدون اينکه من سوالي از وي بپرسم در مورد فيلم شروع به صحبت کرد و گفت:

من اين فيلم رو دوست داشتم ولي به کارگردان مي‌خواهم بگويم که از بازيگراي بهتري استفاده مي‌کرد که مردم بيشتر دوستشان داشته باشند البته اين‌ها هم خوب بودند منظورم افرادي است که مردم بيشتر آن را مي‌شناسند. بازي ميلاد کي مرام رو دوست داشتم. خيلي شبيه به بچه‌هاي روستا شده بود.

يک مقدار هيجان فيلم هم بيشتر بود حتماً بهتر مي‌شد. ولي اصلاً دشت مغان رو نمي‌شناختم و نمي‌دونستم که اسرائيلي‌ها انقدر تو کشور ما راحت بودند و مي‌خواستند زمين‌هاي کشاورز‌هاي زحمت کش رو بگيرند.

_ به اينجا که رسيد گويا خود امير بهادر کمي ذوق زده شده بود که شرايط اظهار نظر برايش فراهم شده بود که از ما مي‌پرسيد خوب حرف زدم و من نيز در تاييد سوالش پرسيدم به نظرت مهم‌ترين نکته فيلم چه چيزي بوده است؟

اينکه بايد بدانيم افراد زيادي براي ما که الان راحت زندگي مي‌کنيم زحمت کشيدند.

با افراد ديگري در ادامه صحبت کرديم که در ادامه حتماً گفته‌هاي آن دوستان را انتشار خواهيم داد.

منبع: هنرنيوز
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس